KirjauduRekisteröidy

Salasana unohtunut?

Näyteikkuna

Tuote

Sulkeutuneet kohteet

Meklarit.fi

Konemarkkinat.com

Uusimmat kohteet

  Tuote Hinta nyt
Kuljetuskärryt Kuljetuskärryt 1
Remko elkomat 9 Remko elkomat 9 1

Suosituimmat kohteet

  Tuote Hinta nyt
Kuljetuskärryt Kuljetuskärryt 1
Remko elkomat 9 Remko elkomat 9 1

Huutokaupan käyttöehdot ja säännöt

Ohjeita käyttäjälle

Vasaranalla.fi toimii myynti- ja kauppapaikkana huutokaupattaville tuotteille ja toimii maksujen välittäjänä ostajien ja myyjien välillä. Myytävät kohteet omistaa toimeksiantaja eli myyjä joka vastaa tuotekuvauksen oikeellisuudesta.

Tutustu ohjeisiin niin sivuston käyttäminen on helpompaa. Tarjousten tekeminen onnistuu vain rekisteröityneeltä käyttäjältä. Rekisteröityä voit vaikka heti ja olet valmiina huutamaan kun jotain mielenkiintoista ostettavaa löytyy.

Rekisteröityminen

Rekisteröityä tarvitsee vain kerran ja se on ilmaista.

Onnistuneesta rekisteröitymisestä saat tiedon sähköpostiisi ja sieltä saamillasi toimintaohjeilla aktivoit käyttäjätunnuksesi.

Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain kirjautua, kun haluat huutaa kohdetta/jättää tarjouksen.

Myytävät kohteet ovat listattuna etusivulla aikajärjestyksessä alkaen ensimmäisenä sulkeutuvasta kohteesta.

"Takaisin listaukseen" valikko palauttaa sinut takaisin tuotelistaukseen.

Klikkaamalla tuotteen tietoja saat tarkempaa tietoa ja lisää kuvia kohteesta. Siellä saat tehtyä oman tarjouksesikin.

Hyödyllisiä vinkkejä rekisteröityneille ja kirjautuneille käyttäjille:

 

Huutoni - valikosta näet tekemiesi huutojen tiedot. Klikatessasi siellä tuotteen nimeä pääset

myös sieltä helposti korottamaan tarjoustasi niin halutessasi.

 

Huutoni- valikosta näet tuotteen hinnan vihreänä kohteissa joissa sinulla on korkein tarjous huutokaupan päätyttyä. Päättymispäivämäärästä näet onko kohde avoin vai jo sulkeutunut. Vanhimmat kohteet poistuu automaattisesti tietyn ajan kuluttua eikä niitä voi itse poistaa.

Seurantalista. Voit lisätä mielenkiintoisen kohteen seurantalistalle klikkaamalla tuotekuvauksessa näkyvää "Lisää seuranta"-tekstiä. Seurantalistalle lisäämäsi tuotteet ovat listattuna aikajärjestyksessä. Päättymispäivämäärästä näet onko kohde avoin vai sulkeutunut. Avoimena olevaa kohdetta pääset huutamaan myös täältä klikkaamalla listalla olevaa tuotteen nimeä ja pääset huutotilaan ja siellä klikkaamalla tekstiä "huutohistoria" näet kaikki kohteeseen tulleet huudot, oma huutosi näkyy vihreänä. Päättyneissä kohteissa voittamasi tuote näkyy listassa vihreänä. Halutessasi voit poistaa tuotteen listalta klikkaamalla "Poista seurannasta".

 

Tutustu kohteeseen aina huolellisesti, parhaaksi katsomassasi laajuudessa.

Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto- tai palautusoikeutta ja tuote myydään "siinä kunnossa" sekä niillä varusteilla kun se myynti-hetkellä on.

Tekemäsi tarjous on aina sitova, eikä sitä voi enää perua.

Korkeimman hyväksytyn huudon/tarjouksen tehnyt on velvollinen ostamaan huutamansa tuotteen ja hänelle tulee vahvistus hyväksytystä huudosta sähköpostiin tai tekstiviestillä viimeistään seuraavana päivänä.

Lasku ja maksuun liittyvät tiedot lähetetään ostajan sähköpostiin huutokaupan päättymispäivän iltana. Laskussa näkyy tuotteen nouto-osoite ja yhteystiedot noutamiseen tai lähettämiseen liittyvien asioiden sopimiseen.

Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä, käytännössä n. kolmen vuorokauden aikana(3 vrk) huutokaupan päättymisestä annetulle tilille kokonaisuudessaan.

Mikäli tuotteen ilmoituksessa näkyy toimituskulujen kohdalla summa, voit lisätä sen laskun loppusummaan ja tuote lähetetään silloin automaattisesti sinua lähimpään matkahuoltoon kun suoritus näkyy tilillä. Ilmoituksessa näkyvä summa toimituskulujen osalta sisältää arvonlisäveron. Mikäli ilmoituksessa ei ole mainittuna toimituskulujen summaa voit tiedustella sitä laskussa lähettämisestä vastaavalta taholta.

Tuotteiden nouto viimeistään 10vrk kuluttua huutokaupan loppumisesta tai erikseen myynti-ilmoituksessa mainittuna ajankohtana. Tuote tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen sen noutamista. Mahdollisista toimituksista myyjä ja ostaja sopivat keskenään. Omistus-oikeus siirtyy kun tuote on kokonaisuudessaan maksettu ilmoitetulle tilille. Myynti-ilmoituksessa on aina maininta tuleeko hintaan alv päälle vai onko tuote sellainen johon ei alv tule (esim. konkurssipesien tuotteet) Samoin on mainittu jos kertakorotuksen minimi on määrätty.

Käyttö on helppoa ja vaivatonta, huutokaupan loppumis-aika ja jäljellä oleva aika näkyy kokoajan. Huutoajan loppuessa huutoaika jatkuu viidellä minuutilla (5 minuuttia) aina tehdyn tarjouksen jälkeen.